Integracija sustava

Integracija tehnologija za potrebe projekta obnove starog mosta u Mostaru: automatizacija uređaja koji očitavaju geološke i statičke podatke te automatska obrada podataka, proračuni i izvještaji. Investitor Svjetska banka za obnovu i razvoj

Rješenje za mrežnu distribuciju multimedijalnih sadržaja (internet, telefon, satelitski program…) za male i velike hotele i turističke objekte

Virtualni muzej – izrađena demo verzija virtualnog muzeja za potrebe Grada Dubrovnika. Na sličnoj osnovi mogu se raditi virtualne izložbe svih vrsta i vurtualne šetnje kako interijerima tako i eksterijerima.

Sustav upravljanja preko 3G mreže. GSM upravljanje. Inačica sustava je uspješno osmišljena i instalirana za potrebe održavanja spomenika braniteljima na Pilama u Dubrovniku, Kocka mora. Spomenik se sastoji od niza povezanih ekrana s pripadajućim računalom koje upravlja emitiranjem slika i videa na spomeniku. Uvevši vlastiti sustav upravljanja, sve važne funkcije spomenika upravljane su daljinski putem mobitela.

Pokrivanje javnih površina Wi Fi vimax signalom za potrebe osiguravanja bežičnog interneta unutar dubrovačke stare gradske jezgre.

Terminal server komunikacijska rješenja – daljinski pristup računalu s drugog računala ili Iphone uređaja. Omogućava korisniku da obavlja sve poslove na poslovnom računalu bez da bude fizički prisutan u uredu. Vrlo korisno za ljude koji često putuju ili one kojima vrsta posla dozvoljava da ne moraju biti prisutni u uredu.

Automatizirane kuće – povezivanje svih električnih i elektroničkih uređaja u domaćinstvu u jedinstveni daljinski upravljivi sustav, kako bi se postigao optimum iskoristivosti uređaja i uštede energije.